Scaune de birou second hand sau refurbished – varianta optima pentru buget redus

Cat timp petreci stand pe scaun la birou sau acasa in fata calculatorului? Statul indelungat pe scaun este unul dintre cele mai daunatoare obiceiuri pentru sanatate, mai ales ca, de cele mai multe ori, atunci cand ne aflam in fata calculatorului sau a tabletei, avem o postura incorecta datorata neatentiei sau a alegerii gresite a scaunului de birou.
Specialistii considera ca acest tip de sedentarism scurteaza viata, asa ca este extrem de importat sa iei in calcul toate variantele care te pot ajuta sa iti achizitionezi cel mai confortabil scaun, chiar si atunci cand dispui de un buget limitat.

Este util sa stii ca poti folosi acasa sau la birou, scaune ergonomice care sa iti asigure o pozitie corecta si un plus de confort, fara sa investesti sume costisitoare. Pentru a gasi scaune de birou care sa se incadreze in bugetul tau si care sa te scuteasca de dureri de spate, poti opta pentru scaune la mana a doua sau scaune refurbished.

Cat de indicat este sa optezi pentru un scaun de birou second hand sau refurbished?

Aceasta este varianta optima pentru cei care dispun de un buget redus, dar vor sa isi asigure cele mai bune conditii pentru a ameliora riscurile sedentarismului.
De fapt, scaunele de birou second hand sau refurbished se numesc astfel deoarece au mici defecte rezultate in timpul manipularii, precum aspect cu imperfectiuni minime (zgarieturi usoare sau urme de manipulare) sau ambalaj deteriorat in timpul transportului. Scaunele la mana a doua au fost folosite pentru diferite actiuni, precum sedintele foto sau expozitiile, fapt pentru care nu mai pot fi considerate noi.

Vezi OFERTA de SCAUNE de BIROU REFURBISHED

Atat scaunele second hand, cat si cele din categoria refurbished sunt reconditionate si testate de catre specialisti. Acestea sunt verificate si reimpachetate, fiind 100% functionale. Acest lucru este demonstrat de garantia care insoteste produsul.

Asadar, care crezi ca este cea mai buna alegere atunci cand trebuie sa te incadrezi intr-un buget mic: un scaun nou si ieftin sau un scaun ergonomic second hand sau refurbished care iti ofera cele mai bune conditii la un pret pe care ti-l permiti?

5 Total Score

User Rating: 4.98 (2 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply